ANDRES SARDA opent de deuren van haar webshop voor de Nederlandse en Duitse fans.

ANDRES SARDA, het Spaanse luxelingeriemerk, verlegt de digitale grenzen van haar mysterieuze universum. Op www.andressarda.com konden de collecties al online besteld en geleverd worden in Spanje en Frankrijk, maar nu ligt de volledige collectie luxelingerie en swimwear ook binnen handbereik voor de online shopper in Nederland en Duitsland.

 

Sinds 1962 ontwerpt ANDRES SARDA luxueuze lingerie en badgoed collecties in het hart van de bruisende avant-garde stad Barcelona. Anno 2017 weet het merk mysterie, sensualiteit en Mediterrane schoonheid perfect in haar designs te vatten.  

 

Heuglijk nieuws dus voor de groeiende schare fans in Nederland en Duitsland. Shop de nieuwe 2017 Wintercollectie op www.andressarda.com of in één van de lingeriespeciaalzaken die dit exclusieve merk in hun gamma dragen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

[email protected]

www.andressarda.com