ANDRES SARDA SS21 LINGERIE

TARSILIA

Het geborduurde tatoeage-achtige tule van Tarsilia is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de leverancier en ons designteam. Het is exclusief voor Andres Sarda gemaakt. Transparant tule met een verfijnd, mat effect. Het borduurwerk laat een groot en verfijnd bloemenpatroon zien. Dit borduurwerk sluit aan bij de contrasterende satijnen biezen, mooi gekruist onder de bh-cups, de middenvoor en de slips.

TIGER

Tiger's elastische kant uit Calais heeft een rijk, gebloemd design in contrast met een zeer lichte en fijne achtergrond. De bandjes combineren een comfortabele geweven band met een spaghetticonstructie. Gekruiste spaghettibandjes met Swarovski-kristallen sieren de middenvoor. Tiger is comfortabel, minimalistisch en chic: modieuze lingerie voor iedere dag.

JAGUAR

Jaguar verzamelt de meest luxueuze materialen en speelt met opvallende kleurcombinaties.

Een mix van twee soorten Leaverskant wordt aangevuld met matte details van rebrodé. De dubbele spaghettibandjes en de middenvoor zijn gemaakt van Frans zijde.

EDEN ROCK

Ontdek "Eden Rock", een moderne interpretatie van onze bestseller Eden. Eden werd vernieuwd met stevige tule, transparante Leaverskant en dunnere schouderbandjes. Deze extraatjes doen niets af aan de essentie van de serie: een geweldige selectie modellen met een ongeëvenaarde pasvorm.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

[email protected]

www.andressarda.com