ANDRES SARDA S/S21 SWIMWEAR COLLECTION

IMAGINE

Imagine combineert een Mille Feuille-stof ​ met een gehaakte stof dat visueel op strepen lijkt. Fris en zacht, biedt de lijn een echte hippy-chique look die ons terugvoert naar de swingende jaren zestig.

BIBA

Biba is onze effen basic... die eigenlijk niet zo basic is, want de stof is een innovatieve jacquardstof met stretch en een subtiele slangenpatroon op het oppervlak.

De bandjes zijn versierd met een sieraad gemaakt van harsstenen en goudkleurige metalen ringen.

MEGAN

De streepjes van Megan zijn regelmatig en het Andres Sarda-logo is tijdens het jacquardproces subtiel in de witte band gezet.

Afhankelijk van het model zit ofwel op de middenvoor of op het bandje een goudkleurig metalen ankerkettinkje.

ADICIHIE

Adichie combineert twee Italiaanse stoffen. Azotto aan de buitenkant: zacht, dun en glad, en Millefoglie aan de binnenkant: krachtig en adaptief. Als je goed naar Adichie kijkt, zie je de gedrapeerde constructie die op ieder item anders is geplaatst. Sommige modellen hebben ter decoratie een grote goudkleurige metalen ring. Dit detail zorgt voor karakter en een prachtige eenvoudige stijl.

ELSA

De geweven stof van Elsa is erg bekend bij de klanten van Andres Sarda. De stof is vol, voelt kwalitatief aan en heeft een subtiele satijnglans. Het brede en onregelmatige streeppatroon staat flatterend.

KATHRYN

Kathryn combineert twee luxueuze Italiaanse stoffen die een matte uitstraling hebben en poederachtig droog aanvoelen. In het design is een dubbel D-riempje geïntegreerd voor een Bond Girl-look.

Dankzij geavanceerde technologie zijn alle randen superstrak.

LAMARR

Lamarr's exclusieve Italiaanse print is speciaal voor Andres Sarda ontworpen op een nieuwe, lichte en geweven satijnen stof. De print stelt een wilde tropische tuin voor en combineert vijf verschillende tinten in verrassende kleurcombinaties. Daarnaast hebben we een limited edition gemaakt van een exclusieve, gelamineerde crêpestof, in een flamboyante koperkleur.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

info@andressarda.com

www.andressarda.com