Andres Sarda Winter 2022 Lingerie Collectie

FRASER

Deze collectie is vernoemd naar Dawn Fraser, een Australische zwemster en de eerste vrouw die in 1962 de 100 meter vrije slag in minder dan één minuut tijd zwom. Later won ze acht olympische medailles.

De combinatie van tule met flock dierenprint, verfijnd met leavers-kant en tule met stippen en fluwelen afwerkingen vormt een explosie van contrasten.

Fraser is in twee kleurencombinaties verkrijgbaar: Fossil, een combinatie van grijs en fel blauw. Wine, een combinatie van bordeauxrood en zwart.

SWITZER

Switzer is vernoemd naar Kathrine Switzer, de eerste vrouw die in 1967 de marathon van Boston liep. Sinds dat moment heeft ze zich ingezet om vrouwen middels sport te versterken en te verenigen.

Switzer combineert crêpe en tule die is gemaakt van gerecycleerde vezels. Het ankerkettingpatroon dat met gerecycleerd garen is geborduurd en het juweeltje sieren samen het middenvoor. Het ontwerp van Switzer is verfijnd en elegant, het accentueert het figuur en creëert een samenspel van onthullen en verbergen dankzij de transparante inzetstukken bij de decolleté en de beenuitsnijdingen.

Switzer is in twee kleuren beschikbaar: zwart en Victorian Rose, een modern alternatief voor nude tinten.

EDURNE

Edurne is vernoemd naar Edurne Pasadan, de eerste vrouw die erin slaagde om alle veertien achtduizenders te beklimmen.

Ze werd een toonbeeld, omdat ze dankzij haar passie voor bergbeklimmen ook uit haar depressie klom – haar zwaarste achtduizender, aldus Pasadan.

Edurne kenmerkt zich door elastische net tule met heldere geborduurde bloemen, ons eigen ontwerp, gecombineerd met elastische leavers-kant en afgewerkt met fluwelen biezen.

Verkrijgbaar in de kleur Waterblue, een prachtige diepe en heldere marinekleur.

NADIA

Nadia is vernoemd naar de turnster Nadia Comaneci, de eerste vrouwelijke atlete die een maximale score van 10 tijdens de Olympische Spelen behaalde. Tijdens haar carrière won ze negen medailles en was ze wereldwijd een inspiratie voor vele vrouwelijke atleten.

De belangrijkste stof bij Nadia is elastisch leavers-kant met een bloemenprint, gecombineerd met ton sur ton microvezel op de achterkant. De dunne, gekruiste bandjes en de verfijnde gouden details geven de items een sensueel en kenmerkend evenwicht.

Beschikbaar in twee kleuren: Golden Dawn, een roségouden kleur. Deep forest, een donkergroene, bijna zwarte kleur.

COOPER

Cooper is vernoemd naar Charlotte Cooper, de eerste vrouw die in 1900 olympisch kampioene werd in het enkelspel tennis. Ze beoefende de sport totdat ze vijftig jaar oud was.

Cooper combineert zijdesatijn met verfijnd leavers-kant en een geborduurd kasjmierpatroon op onzichtbare tule.

De collectie is in twee prachtige kleurencombinaties verkrijgbaar: Luxury red en zwart dat gecombineerd worden met zwarte zijde en kant met een opvallend fluorgeel kasjmierpatroon.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

info@andressarda.com

www.andressarda.com