Andres Sarda Zomer 2022 Badmodecollectie

De collectie voor komende zomer is levendiger én positiever dan ooit. De collectie is niet enkel spectaculair in de stoffen maar ook in de kleuren en vormen die we voorstellen, want we geloven dat vrouwen zich in 2022 zullen kleden met een bloeiend verlangen. De series gaan verder dan de categorieën lingerie en badmode. De vrijheid om ze te gebruiken zoals je zelf wilt staat in deze collectie centraal. We hebben creaties gemaakt die veelzijdig zijn, zodat iedereen ze kan dragen zoals ze willen afhankelijk van hun stemming, het moment of de gelegenheid. Zowel lingerie als swimwear kunnen in die zin als prêt-à-porter worden gedragen. De series dragen de namen van vrouwen die revolutionair zijn gebleken in de wereld van mode, kunst, wetenschap en literatuur. Wij geloven dan ook dat passie essentieel is in het leven, wat je pad ook is. Niets is onbeduidend als het met passie en liefde wordt gedaan.

COCO

Coco, genoemd naar het beroemde merk, is gemaakt van een stof met 3D-effect met fijne vierkante patronen. Het is omzoomd met biezen die een opvallend contrast creëren.Afhankelijk van het kledingstuk werden een grote harsgesp en riem toegevoegd voor een perfecte "Coco" look.

CURIE

Curie is de gestreepte swimwear serie die niet mag ontbreken in een collectie van Andres Sarda. Deze serie is vernoemd naar Marie Curie, de Poolse natuurkundige die radioactieve straling ontdekte. Eenvoudige strepen aan de voor- en achterkant en ruiten aan de zijkant zorgen voor een verrassend geometrisch effect.

MOSS

Vernoemd naar het model en de vrouw die liet zien dat imperfectie perfect kan zijn. Moss heeft zwarte stippen aan de voor- en achterkant en strepen van chevrons in jacquard aan de zijkanten. Een oranje bies geeft karakter aan alle kledingstukken. Moss is verkrijgbaar in één kleur, Dots

DE GOUGES

Deze serie is geïnspireerd op Olympe de Gouges, de eerste Franse feministe van de 18e eeuw. De Gouges kenmerkt zich door een lichte en extra zachte Italiaanse stof. Een goudkleurig metalen stuk siert elk kledingstuk in prachtige eenvoud, waardoor dit ontwerp een van de meest elegante in de collectie is.

BEAUVOIR

Opvallend stijlvol zoals Simone de Beauvoir, herinterpreteert Beauvoir de Sarda-strepen in een asymmetrische nevenschikking van 2 kleuren op een ultralichte Italiaanse stof. Een ton-sur-ton tweekleurige gesp voegt een couture-detail toe aan elk kledingstuk.

Vernoemd naar Marie Shelley, de moeder van Frankenstein, is Shelley onze eerste swimwear serie met drie hoofdstoffen die zijn samengesteld uit gerecycleerde vezels. Het geometrisch design is gemaakt uit de typische Sarda-strepen en een reeks geborduurde driehoeken. Voor een high-end gevoel en een ecovriendelijke spirit.

BAKER

Geïnspireerd door de fantastische Josephine Baker en haar show-gevoel, gebruikt Baker de meest luxueuze materialen en speelt ze met de combinatie van stoffen waardoor een van de meest exclusieve ontwerpen in de collectie ontstaat. Deze serie heeft een mesh constructie met gouden lurex draden omzoomd door grote banden van mat zwarte stof.

WOOLF

Geïnspireerd door Virginia Woolf en haar complex bewustzijn, vertegenwoordigt Woolf een Engelse tuin vol grote wulpse bloemen als een schilderij op een luxe-Italiaanse stof met een zachte glans gedrukt. Exclusief Andres Sarda-design. Een groot crèmekleurig harsjuweel maakt elk kledingstuk af, samen met een discreet logo van het merk in de stof.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

info@andressarda.com

www.andressarda.com