Andres Sarda Zomer 2022 lingerie collectie

JOHNSON

Johnson is vernoemd naar Katryn Johnson: de vrouw die het traject van de Apollo- en Mercury-missies berekende, waardoor het voor de man mogelijk werd om de maan te bereiken. Gestreepte tricotstof, verfraaid met een band van elastische Calais-kant en met een delicaat bloemenpatroon van kasjmier. Alle kledingstukken ogen zeer visueel. Een ton-sur-ton ​ bies draagt ​​bij aan hun kracht en karakter.

JACKSON

Mary Jackson was de eerste zwarte Amerikaanse wiskundige die een luchtvaartingenieur van NASA werd... Jackson is een bohemien-chique capsule gemaakt van jacquard en afgewerkt met een band van elastische Noyon-kant. Deze serie is opgevat als een pret-a-porter en topjes kunnen zowel binnen als buiten gedragen worden.

VAUGHAN

Vernoemd naar Dorothy Vaughan, de eerste zwarte vrouw die de functie van supervisor bij NASA bekleedde. Vaughan is gemaakt van pure tule geborduurd met een delicaat sieradenpatroon. Een band van elastisch kant van Noyon plaatst twee gehaakte effecten naast elkaar en wordt in kruisen gebruikt om de originaliteit van elk kledingstuk te benadrukken.

THARP

Marie Tharp was een Amerikaanse cartograaf die de eerste kaarten van oceaanbodems tekende... Tharp is zeer populair dankzij het feit dat ze volledig uit elastische kant bestaat. Het design combineert 2 elastische varianten Calais-kant. De kracht van de dierenprint wordt perfect gecombineerd met de fijnheid van een bloemenband met visneteffect.

FRANKLIN

Franklin, geïnspireerd door Rosalind Franklin, de vergeten onderzoeker van de DNA-structuur, wiens werk heeft bijgedragen aan de vooruitgang van de geneeskunde, is een hoogwaardige serie die de beste materialen combineert. Haute couture leaverskant met visneteffect en eyelash-finish en geborduurde tule die een delicate papaverbloem voorstelt. Franklin is luxe van hoog niveau met een origineel en modern design.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

[email protected]

www.andressarda.com