Lingeriecollectie Andrés Sardá Zomer 2019

De lingerie van Andrés Sardá voor de zomer van 2019 heeft heel bijzondere kleuren en is zoals altijd zowel sexy als comfortabel. De verschillende lijnen zijn geïnspireerd op iconische, exotische stranden van over de hele wereld.

De lijn Benagil bestaat uit een combinatie van twee verschillende soorten kant gecombineerd met een kanten randje. Het kant is heel licht en zacht, speciaal voor de zomer, en gemaakt in twee kleuren: pastelgeel en lichtroze (als ondoorzichtige onderkleding). Naast de klassieke bh-stijlen (beugel, mousse cups, push-up en balconnet) is er een bijzondere, sexy stijl. Hetzelfde geldt voor de slips: deze zijn er in de klassieke stijlen, zoals de string met brede of smalle zijkanten. De lijn Benagil omvat ook een top met zeer comfortabele, asymmetrische franje.

De lijn Curaçao onderscheidt zich door de print en het flexibele stretchmateriaal, een lichte, dubbelgeweven microvezel van de nieuwste generatie die aanvoelt als zijden mousseline. De creaties zijn afgezet met een goudkleurig, metallic detail. De ster van deze lijn is de driehoekige beha zonder beugel en zonder vulling. De comfortabele, sexy, naadloze short met een hoge taille is het andere pronkstuk van het seizoen. De Curaçao-lijn omvat ook de gebruikelijke bh- en slipstijlen. Er is daarnaast een shirtachtige top die op de achterkant geknoopt kan worden met een elastische band die fungeert als bh. Er zijn twee heel verschillende prints: een zebraprint in fluorescerende kleuren en een klassieke tijgerprint.

Turqueta is de klassieke kantcollectie die altijd al een plekje heeft gehad bij Andrés Sardá. Met in de hoofdrol het zeer flexibele, hoogwaardige Leaverskant, gecombineerd met een tulen bandje met ruches en op sommige modellen speelse, afneembare satijnen strikken om de creaties zowel fantasierijk als functioneel te maken. Deze strikken vind je op zowel de strings als op de strapless bh. De Turqueta-kleuren variëren van mediterraans blauw tot oudroze en chocolade-bordeaux. Op deze collectie vind je daarnaast kleine, zilverkleurige metalen details terug. De traditionele Andrés Sardá-stijlen zijn de beugelbh, de bh met grotere cup, de mousse bh, de strapless bh en de driehoekige bh zonder vulling. Voor de slips: mini, hoge taille en klassiek (met tule op de achterkant en zonder elastiek) en de string (met strikje). De fantasievolle body is een van de meest spectaculaire modellen van de zomercollectie, met een volledig open rug en strikken op een aantal plekken aan de voorkant.

Georgette is de meest luxueuze lijn van Andrés Sardá: deze creaties zijn gemaakt van verschillende lagen haute-couture Chantillykant, tule met contrasterende stiksels. Er zijn twee kleurcombinaties: een karamelkleurige kanten achtergrond met glanzend, zomers geel of een combinatie van een rookkleur met babyblauwe stiksels en poederachtig blauw. De details (zoals het dubbele bandje) zijn gemaakt van zijde. Stijlen: de bh's zijn er in varianten met beugel, met mousse cups, strapless of in driehoekige vorm. Hetzelfde geldt voor de slips: string, normaal en rioslip. De jarretelgordel en de top die in de nek sluit met beklede knoopjes vallen op als net iets andere modellen.

Eden is de klassieke lingeriecollectie die Andrés Sardá ieder jaar opnieuw uitbrengt. In 2019 is deze serie gemaakt van zachte microvezel en glad kant, in het paars met een blushkleurig kanten randje. De stijlen en modellen zijn de klassiekers en er is een body met een laag uitgesneden rug.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

info@andressarda.com

www.andressarda.com