MBFW Madrid FASHION SHOW ORIENTAL DREAM SS22

In deze show nemen we je mee op een fantastische reis, beginnend in de perfectionistische traditie van de Aziatische cultuur tot de baanbrekende en futuristische wereld van manga.Zoals gewoonlijk zullen we dit ongelooflijke contrast op onze eigen manier en perspectief interpreteren.Zijde, prints, kant, borduursels en Swarovski-kristallen spelen de hoofdrol in de eerste helft, terwijl vinyl en technologische stoffen het voortouw zullen nemen in de tweede helft.Een speciale rol op de catwalk is eveneens weggelegd voor gerecycleerde materialen die in deze collectie erg belangrijk zijn.

BAD GYAL

Andres Sarda is verheugd te mogen aankondigen dat Bad Gyal, de Spaanse zangeres en songwriter, de show voor de nieuwe lente-zomercollectie 2022 zal openen en sluiten, met twee looks die speciaal voor haar zijn ontworpen.

POLE DANCE PERFORMANCE:

FULL FASHION SHOW VIDEO

PHOTOS:

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

[email protected]

www.andressarda.com