Move On | Herfst-winter 2022

Druk op play. Deze komende winter moedigt Andres Sarda ons aan om ons lichaam te bewegen. Met vrijheid, zonder angst, altijd voorwaarts. Alles achterlaten wat ons bezwaart. Genieten van het moment, de energie opschudden, goede vibes opwekken. Een stap, een draai, een sprong en terug naar het begin. New York en de elektrische sensualiteit van de jaren '70 inspireren tot een verfijnde collectie. Daarin is het spel van texturen de koning van deze dansvloer die het leven is. Sensuele kledingstukken die de aanraking opeisen en die, wanneer gedragen, een explosie van sensaties bieden. Ontwerpen die het concept interieur-exterieur tarten en die, nogmaals, zijn versierd met juwelen van de kunstenaar Max Enrich. Andrés Velencoso zal de ceremoniemeester zijn en zijn ontwerpen voor deze gelegenheid dragen. De acteur en model zullen ons begeleiden op deze zintuiglijke en unieke reis. Een avontuur dat vroeg begint en eindigt net als de nacht vervaagt.

8:00 AM - Wandelen in ritme

Het ritme van de stad vormt de melodie voor de choreografieën van het dagelijkse leven. De stad geeft ritme aan een set lingeriestukken die brutaal de straat op gaan. Zij verrassen met geborduurd en geflokte kant gecombineerd met gewatteerde denim, tule, coole wol en pluche stoffen. De grens tussen intiem en openbaar vervaagt en ondergoed wordt gecombineerd met volumineuze jurken en upcycling jeans. De materialen zijn kleurrijk, extravagant en zeer uitgesproken, waarbij men plezier vindt in contrasten en tactiele oppervlakken. De lijnen spelen soms met grote volumes en zijn dan weer maximaal vereenvoudigd door eenvoudigweg het lichaam van de vrouw te volgen. Andres Velencoso zegt goedemorgen met een overlay van tule topjes die suggestieve contrasten trekken, gecombineerd met supercyclische jeans met uitlopende onderstukken en seventies stijl.

23PM - Don't stop 'till you get enough

De nacht valt en alles verandert. Zet het volume hoger en het lichaam gooit zichzelf in nieuwe ritmes. Het is tijd om je ogen te sluiten en je te laten gaan. Kledingstukken wissen hun barrières en nemen nieuwe uitdrukkingen aan. Ondergoed evolueert tot jurken en outfits die een nieuwe categorie uitvinden en verrassen door hun gedurfdheid. De gebruikte materialen zijn divers en lichtgevend dankzij de fonkelende ornamenten van de bekende Oostenrijkse firma Swarovski. Kristallen van verschillende afmetingen, in ongewone fluo- en goudtinten, sierenstukken in verschillende maten en kleuren, en brengen licht en verfijning. Andere uitgelezen materialen, het resultaat van Andres Sarda's onderzoek en know-how, maken dit moment onvergetelijk. Onzichtbare of gekleurde tule, paillettenroosters, spiegelborduurwerk, tricots en zijdesatijn maken de kledingstukken onvergetelijk. Velencoso neemt afscheid in een luxueus ensemble bestaande uit een zwart haute couture kanten hemd met zijden satijnen details, gecombineerd met een uitlopende broek en een sjerp van dezelfde stof.

Speciale zorg

Andres Sarda blijft zich richten op kwaliteit, duurzaam en lokaal design in samenwerking met gerenommeerde Europese leveranciers, waarbij speciale nadruk wordt gelegd op voorstellen buiten de trends en het gebruik van duurzame stoffen die zorg dragen voor de planeet. De introductie van crêpe en tule stoffen gemaakt van gerecyclede vezels, borduurwerk met gerecyclede draden, of gerecycled polyamide, evenals de introductie van supra-recycling, zijn enkele van de eco-design strategieën die het bedrijf heeft geïntroduceerd in deze nieuwe herfst-winter 2022 collectie. Wij willen ook wijzen op de on-demand productie om de voorraden te minimaliseren en het gebruik van duurzame verpakkingen als andere bijdragen die helpen om de impact van ons merk op de planeet te minimaliseren.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

info@andressarda.com

www.andressarda.com