WHO IS SHE? MBFWMadrid F/W 21 Collectie

Andres Sarda presenteert haar nieuwe FW21-collectie via een fashion film en een défilé tijdens de Mercedes Benz Fashion Week van Madrid.Deze collectie is een belofte van de toekomst. Het speelt zich af in een post-pandemische tijd, waarin we de terugkeer naar normaliteit vieren, zonder afstanden of maskers en in een volledig feestelijke sfeer, terwijl de waarden van de SARDA-vrouw centraal staan.

WHO IS SHE? FASHION FILM CON LALI ESPÓSITO & ENRIC AUQUER

WHO IS SHE? FASHION SHOW

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Andres Sarda

Andres Sarda is een lingeriemerk dat steunt op creativiteit, exclusiviteit en innoverende materialen. Een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de 19de-eeuwse textielindustrie en dat zich met succes heeft aangepast aan de moderne tijd en dat swimwear- en lingeriecollecties maakt met respect voor kwaliteit en mode. Een label ontworpen voor en door vrouwen dat streeft naar comfort, stijl en vrouwelijke schoonheid.


Luxe lingerie en badmode ontworpen in Barcelona sinds 1962.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.andressarda.com/EU...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.andressarda.com/EU...


Contact

Sta. Eulalia 5 08012 Barcelona (ES)

info@andressarda.com

www.andressarda.com